Kullegärdet 35 / Sävedalen / Partille

Härligt radhus med inredd vind i barnvänliga Kullegärdet!

Slutpris
4 725 000 kr
Boarea/biarea
114/34 kvm
Driftkostnad
33 133 kr/år
Totalareal
152 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kullegärdet såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kullegärdet

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullegärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi ett av de populära radhusen med inredd vind på Kullegärdet till försäljning. Här väntar ett renoverat, lättskött och modernt hem med insynsskyddad trädgård och altan i sydväst och en framsida med förmiddagssol. Låga driftskostnader, renoverat badrum, kök & gästtoalett och rymligt vardagsrum med utgång till trädgård. Bilen parkeras smidigt i garaget och busshållplats som snabbt och enkelt tar er in till stan, finns alldeles intill. Gångavstånd både till förskolor, grundskolor och Skatås/Härlanda tjärn finns på cykelavstånd. För de minsta finns flera lekplatser i området, två alldeles utanför husknuten. För skolbarnen finns cykelbana som leder hela vägen fram till skolan. Närhet även till skog, affär och social service.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.