Kvarnstensvägen 15

Kvarnstensvägen 15

Slutpris

8 000 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Kvarnstensvägen 15


Slutpris
8 000 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

70- talet möter fransk nationalromantik i en härlig mix!

Nu har vi nöjet att presentera en rymlig och gedigen familjevilla belägen på en lugn återvändsgata i populära Fröjasten.
Ett hus som passar för den stora familjen med sin väl tilltagna boyta, flera sovrum och härliga sällskapsutrymmen på båda våningsplanen. Här möts man av ett hem som när huset byggdes vittnar om god smak och känsla för färg och form. Vissa av tapetvalen skulle kunna komma från Morris kollektion 2022 och visar på modets återkommande cykler.
Huset har en optimal planlösning med två sovrum, stort allrum, tvättstuga med badrum och separat wc på entréplan. En trappa upp väntar 2-3 sovrum, badrum, stort kök med genomgång och ett fantastiskt vardagsrum i vinkel med plats för stora härliga fester med familj och vänner. Här ryms både stor matplats, väl tilltagen soffgrupp och ytterligare plats för tevehörna. Härifrån når man även husets härliga baksida som vetter mot söder och har vy ut mot skogen och naturreservatet.
Läget är riktigt bra om du gillar att ha nära till naturen och milslånga vandringsleder och motionsspår. Här bor helt enkelt granne med Delsjöns underbara naturreservat, Härlanda tjärn och fanstatsiska bär och svampskogar! Dessutom har du nära till social service, affärer och kommunikationer med Svart express och Buss 514 endast en kort promenad bort.
Bilarna parkeras på uppfarten och det finns även ett stort garage med förråd.
Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visningsbokning av detta unika hus med stor potential!


Boarea/biarea
212/31 kvm
Driftkostnad
39 800 kr/år
Tomtarea
789 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-05-24

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Kvarnstensvägen såldes av oss 2022-05-24. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kvarnstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.