Lilla pukevägen 9 / Puketorp / Sävedalen / Partille

Renoverad 50-talspärla i lugnt, naturnära område!

Slutpris
6 470 000 kr
Boarea/biarea
117/61 kvm
Driftkostnad
24 300 kr/år
Tomtarea
696 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-05-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Lilla Pukevägen såldes av oss 2017-05-04. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Lilla Pukevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Puketorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är huset för familjen som vill ha ett naturnära och lättskött boende och som uppskattar ett färdigrenoverat hem där det tidstypiska har bevarats. Huset präglas av mycket ljus, fina vyer när man blickar ut genom fönstren och ett fint samspel mellan inne och ute. På entréplanet finns en rymlig hall, TV-rum, förråd, bastu och en väl tilltagen tvättstuga med gott om plats för klädvård och förvaring. Det övre planet har ett härligt, ljust vardagsrum med öppen spis och utgång till altan. 3 sovrum, helkaklat badrum och kök. Garage i huset samt en p-plats invid. Spännande tomt med både gräsmatta för lek och plats för studsmatta. Tomtens sluttning har berg i dagen och i tomtgräns finns en grind ut till det intilliggande grönområdet och Delsjöterrängen. Den lättskötta trädgården gör att man har gott om tid att njuta på den insynsskyddade altanen invid huset eller på den friliggande uteplatsen med utsikt över nejden. Ett härligt boende i populära Sävedalen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration