Lövgrens väg 6 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Välplanerad villa i barnvänligt och naturnära område

Slutpris
7 015 000 kr
Boarea/biarea
105/105 kvm
Driftkostnad
34 500 kr/år
Totalareal
605 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövgrens Väg såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Lövgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta familjevilla med plats för den stora familjen. Som sig bör i ett hus från 70-talet har huset en mycket praktisk planlösning. Entréplanet har vardagsrum med utgång till uterum, tidstypiskt barkök, tre sovrum och badrum. Källarplanet erbjuder ett rejält allrum med braskamin, hobbyrum för pingis eller innebandy, duschrum med bastu och tvättstuga. Dessutom finns en stor vind för allsköns förvaring. Garage och p-plats. Ett trevligt hus på plan trädgårdstomt med fina möjligheter till lek och umgänge med familj och vänner! På gångavstånd finns förskolor, skolor, affär och buss. Vill man njuta av den fina naturen finns Delsjöterrängen och Skatås alldeles runt husknuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.