Mistelvägen 7

Mistelvägen 7

Slutpris

4 400 000 kr


Sävedalen— Partille

Mistelvägen 7


Slutpris
4 400 000 kr

Sävedalen— Partille

En-plans hus i trevliga Sävedalen!

Välkommen till Mistelvägen 7 och detta praktiska en-plans hus. Huset har haft samma ägare sedan start men nu är det dags för en ny familj att ta vid. Invändigt väntar en viss uppfräschning men allt är helt beboligt. I dag finns här 3 sovrum, stort vardagsrum med utgång till altan och trädgården som ligger i sydvästläge. Här finns en stor matplats intill köket som renoverades för ca 10 år sedan. Här finns vidare en tvättstuga med möjlighet till dusch, toalett och separat badrum- allt i originalutförande. Tomten är plan och lättskött med gräsmatta, buskar och planteringar.
På Mistelvägen 7 bor man på gångavstånd till både förskola, skola, socialservice, kommunikation och natur. Ett stenkast bort ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy. Bockemosseparken för sköna hundpromenader ligger alldeles i närheten och Delsjöns underbara naturreservat, Härlanda Tjärn och fantastiska bär och svampskogar finns en cykeltur bort.
Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
115.7 kvm
Driftkostnad
29 100 kr/år
Tomtarea
346 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-06-01

Mäklarhuset Partille

Denna kedjehus på Mistelvägen såldes av oss 2024-06-01. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Mistelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.