Olofsvägen 11 / Sävedalen / Partille

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
104/72 kvm
Driftkostnad
39 757 kr/år
Tomtarea
710 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare och garage
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Olofsvägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Olofsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en stor portion kärlek och mycket god smak har ägarna till detta underbara hus skapat ett charmigt & modernt hem som nu söker nya ägare.
Här bor man på gångavstånd till både förskola, skola, socialservice, kommunikation och natur. Ett stenkast bort ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy.
Huset har totalrenoverats under de senaste åren och erbjuder bl.a fyra sovrum, vardagsrum, allrum, två badrum och en källare med bra förvaringsmöjligheter.
Stor altan i västerläge som inbjuder till både umgänge och lek och på tomten finns även garage och ett förråd. Trädgården är lättskött med gott om plats för barnen att leka. För den trädgårdsintresserade finns här möjligheten att ha en liten täppa och odla sina egna grönsaker.
Välkomna till Olofsvägen 11!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.