Puketorpsvägen 22 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Slutpris
4 600 000 kr
Referensnummer
166 444
Boarea/biarea
151/73 kvm
Driftkostnad
41 722 kr/år
Tomtarea
1 054 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Puketorpsvägen 22 såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Sävedalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välpanerade hus med bästa läge i Sävedalen och gott om plats för den stora familjen. Här bor ni på gångavstånd till både förskola, skola, socialservice, kommunikation och natur. Ett stenkast bort ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy. Huset erbjuder fyra sovrum fördelade på två plan, allrum med öppen spis, både kök och vardagsrum med utgång till altan och badrum på båda planen.
Garage med ingång från huset och ett stort förråd i anslutning skapar bra förvaringsmöjligheter.
Huset har en stor lättskött tomt med plats för barn och vuxna att umgås. Nybyggd altan både på fram och baksidan gör att ni njuter av solen morgon som kväll. Ytan ovanför garaget är perfekt för härliga grillkvällar och kommande kräftskivor.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.