Puketorpsvägen 7

Puketorpsvägen 7

Slutpris

8 025 000 kr


Sävedalen— Partille

Puketorpsvägen 7


Slutpris
8 025 000 kr

Sävedalen— Partille

En pärla i Sävedalen!

Välkommen till Puketorpsvägen 7 ett hus man bara älskar från första stund. Här har nuvarande ägare stött, blött och älskat sitt hem i över 20 år. Med varsam hand har man byggt ut, renoverat och bevarat husets själ och med stilsäker smak skapat ett vackert och välplanerat hem.
Huset har en optimal planlösning med kök, badrum och sociala ytor på entréplan, och övre plan har tre rymliga sovrum, allrum och duschrum. I källarplan väntar ett sovrum/allrum, stort badrum, förråd, tvättstuga och groventré med fixarhörna, plats för cyklar & barnvagnar och flera garderober som underlättar vardagen.
Plan lättskött solig, insynsskyddad tomt som inbjuder till både umgänge och lek. För den trädgårdsintresserade finns alla möjligheter till växthus och möjligheten att odla sina egna grönsaker. För barnen finns plats för både studsmatta, fotbollsmål och trädkojor. Parkeringsplats för 3 bilar och trevliga grannar ingår i köpet.
Källaren på dryga kvm har två ingångar och skapar därmed möjligheter för framtiden. Här finns plats för egen verksamhet eller kanske inredning av lägenhet för uthyrning.
På Puketorpsvägen bor man med gångavstånd till både förskola, skola, social service, kommunikation och natur. Ett stenkast bort ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy.
Nu är det dags för en ny familj att boa in sig i detta härliga hus, varmt välkomna att att boka tid för visning!


Boarea/biarea
157/68 kvm
Driftkostnad
39 235 kr/år
Tomtarea
820 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-16

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Puketorpsvägen såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Puketorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.