Röliden 96

Röliden 96

Slutpris

9 050 000 kr


Sävedalen— Partille

Röliden 96


Slutpris
9 050 000 kr

Sävedalen— Partille

Underbar familjevilla på charmig Bullerby gata!

Välkommen till denna rymliga och charmiga familjevilla på en härlig och uppvuxen trädgårdstomt i mysiga Sävedalen.
Här väntar ett gediget hus med spänning på sina nya ägare. Entréplan erbjuder stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum, härlig matplats, sovrum och wc. En trappa upp finns tre rymliga sovrum med badrum i anslutning och här finns även plats för ett hemmakontor. I källaren väntar allrum/sovrum, förråd, tvättstuga med dusch, matkällare och stor groventré med bra förvaringsmöjligheter. En del av källaren är oinredd vilket skapar möjligheter för att inreda en lägenhet för uthyrning.
Från både kök och vardagsrum finns utgång till en härlig altan i söderläge som rymmer både matgrupp och loungehörna. Från altanen når man trädgården som är uppvuxen med härliga ytor för barnen att leka. Här finns flera äppelträd, plommonträd och både vin/björnbärsbuskar för den trädgårdsintresserade.
Här bor man på gångavstånd till både förskola, skola, social service, kommunikation och natur. Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy finns i närområdet. Bussen, några minuter bort tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Partille centrum. Bilen parkeras smidigt på tomten.
Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
123/100 kvm
Driftkostnad
30 200 kr/år
Tomtarea
778 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-02-08

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Röliden såldes av oss 2022-02-08. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Röliden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.