Torsvägen 24

Torsvägen 24

Slutpris

8 550 000 kr


Sävedalen— Partille

Torsvägen 24


Slutpris
8 550 000 kr

Sävedalen— Partille

Stilfull villa med modern elegans och optimalt läge

Nu har vi nöjet att presentera en riktigt fin villa mitt i populära Sävedalen. Påkostade tillval och genomgående stilfull design med välavvägd färgsättning är nyckelorden och skapar detta hems karaktäristiska atmosfär. Här kan man njuta av att varje kvadratmeter har tillvaratagits både på ett estetiskt såväl som på ett praktiskt plan. På entréplan finns hall, vardagsrum i vinkel och lyxigt kök med utgång till härlig altan och på övervåningen erbjuds tre bra sovrum, allrum, badrum och balkong. Källarvåningen erbjuder goda förvaringsmöjligheter, allrum och ytterligare ett badrum. Vidbyggt garage. Modernt uppvärmningssystem genom bergvärme som bidrar till låga driftkostnader.

Här bor man onekligen bekvämt och dessutom har man nära till det mesta som Sävedalen har att erbjuda. Det är gångavstånd till skolor och förskolor, butiker och service. För de aktiva finns i den omedelbara närheten Vallhamra idrottsplats med flera arenor och ishall. Det är heller inte långt till upplysta elljusspår och de fina vandringslederna i Delsjöreservatet och Skatåsområdet.
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
155/51 kvm
Driftkostnad
39 600 kr/år
Tomtarea
727 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-02

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Torsvägen såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Torsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.