Vallhamravägen 26 / Sävedalen/Bockemossen / Sävedalen / Partille

Slutpris
3 150 000 kr
Referensnummer
31 999
Boarea/biarea
69/65 kvm
Driftkostnad
29 225 kr/år
Tomtarea
726 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med källare
Såld
2014-10-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallhamravägen 26 såldes av oss 2014-10-15. Se alla våra försäljningar i Sävedalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen/Bockemossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn återvändsgata mitt i Sävedalen har vi nöjet att erbjuda ett litet hus till försäljning. För den händiga familjen som vill ge huset lite omsorg och kärlek ges möjligheten att skapa sig ett trivsamt hem och här finns även tillbyggnadsmöjligheter för den som så önskar.
Trädgården är lättskött med gott om plats för barnen att leka. För den trädgårdsintresserade finns här möjligheten att ha en liten täppa och odla sina egna grönsaker.
Här bor man på gångavstånd till både förskola, skola, socialservice, kommunikation och natur. Ett stenkast bort ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.