Västra fjällvägen 14 / Sävedalen / Partille

Välplanerad rymd med utsiktsläge!

Slutpris
7 225 000 kr
Boarea/biarea
226/8 kvm
Driftkostnad
45 110 kr/år
Tomtarea
1 102 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Västra Fjällvägen såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Västra Fjällvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt utsiktsläge på solig tomt i centrala Sävedalen ligger en välplanerad, lättskött villa som väntar på sina nya ägare. I detta i stort sett totalrenoverade hus med en boyta på 226m² finns här gott om plats för den stora familjen att trivas. Flera uteplatser och en helt insynsskyddad innergård inbjuder till umgänge med familj och vänner. Bilarna parkeras smidigt i husets carport med praktiskt förråd i anslutning.
Det finns även möjlighet att inreda en del av boytan till en separat lägenhet i bottenplan med privat uteplats och egen parkering.
På Västra Fjällvägen 14 bor man med gångavstånd till flera förskolor och grundskola (Ugglum).
Sävedalens köpgata med Ica Prima, Oves gatukök och Sävedalens saluhall är trevliga tillskott i vardagen och lockas man av pulsen i storstan så finns busshållplats på Göteborgsvägen, där bussen tar er snabbt och smidigt in till centrala Göteborg. För globetrottern finns Landvetter flygplats endast 20 min bort.
Välkomna att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration