Bua Strand, stuga 22

Bua Strand, stuga 22

Slutpris

610 000 kr


Seglora— Borås

Bua Strand, stuga 22


Slutpris
610 000 kr

Seglora— Borås

Lättskött fritidshus med en magisk sjöutsikt

Välkommen till denna arrendestuga med en underbar sjöutsikt över Stora Hålsjön! Här kan du verkligen njuta av avkoppling och natursköna omgivningar. Med en lättskött fritidshus och en charmig trädgård är detta en perfekt plats att fly vardagens stress. Denna stuga erbjuder inte bara en fristad från stadens stress, utan också en möjlighet att odla din egen trädgård och njuta av färska, ekologiska produkter direkt från din bakgård.

Ta en bekväm och kort bilresa på cirka 30 minuter från Borås och upptäck den idylliska Bua strand. Även nära till Kinna ca 1 mil och ca 6 mil från Göteborg

Stugan är strategiskt belägen med direkt närhet till en fantastisk sandstrand och en lockande brygga. Du kan börja varje morgon med en uppfriskande promenad längs stranden, andas in den friska sjöluften och ta ett uppfriskande dopp. Sätt dig på bryggan och låt dig uppslukas av den fridfulla sjöutsikten.

För de äventyrslystna erbjuder Bua strand en mängd naturliga skatter att utforska. Ta en vandring i den omgivande naturen och upptäck vilda blommor, frodiga skogar och kanske till och med några vilda djur.

Här kan du skapa minnen som varar livet ut. Boka in dig på visningen och låt dig förföras av den underbara sjöutsikten och den oförglömliga atmosfären.


Boarea
20 kvm
Driftkostnad
3 574 kr/år
Totalareal
450 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Borås

Denna fritidshus på Bua Strand såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Seglora samt även på Bua Strand.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.