Sörbacken / Sjuntorp / Trollhättan

STOR VILLA MED LANTLIGT LÄGE

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
124/150 kvm
Driftkostnad
27 500 kr/år
Totalareal
2 367 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Sörby Sörbacken såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Sjuntorp samt även på Sörby Sörbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjuntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu chansen att förvärva denna härliga och lantliga fastighet med vidsträckt utsikt över åkerlandskapet! Huset är en rymlig enplansvilla med källare där man har ordentliga utrymmen i båda plan. Här bor man med fyra sovrum, stort kök, uterum, vardagsrum och gillestuga med kamin respektive öppen spis samt badrum på varje plan. Bergvärme är installerat för låga driftskostnader och på tomten har man ett stort fristående garage med plats för två bilar. Stor trädgårdstomt med fruktträd och ett äldre växthus. Mycket bra pendlingsläge till Göteborg via E45an och till Trollhättans centrum har man 15 min. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration