Sörbacken / Sjuntorp / Trollhättan

STOR VILLA MED LANTLIGT LÄGE

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
124/150 kvm
Driftkostnad
27 500 kr/år
Tomtarea
2 367 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Sörby Sörbacken såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Sjuntorp samt även på Sörby Sörbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjuntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu chansen att förvärva denna härliga och lantliga fastighet med vidsträckt utsikt över åkerlandskapet! Huset är en rymlig enplansvilla med källare där man har ordentliga utrymmen i båda plan. Här bor man med fyra sovrum, stort kök, uterum, vardagsrum och gillestuga med kamin respektive öppen spis samt badrum på varje plan. Bergvärme är installerat för låga driftskostnader och på tomten har man ett stort fristående garage med plats för två bilar. Stor trädgårdstomt med fruktträd och ett äldre växthus. Mycket bra pendlingsläge till Göteborg via E45an och till Trollhättans centrum har man 15 min. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

SJUNTORP

I härliga Sjuntorp bor du på landet sydost om Trollhättan i ett levande samhälle.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Karaktäristiskt för Sjuntorp är den ljuvliga och närliggande naturen med sjöar som ger flertalet badmöjligheter i närheten och bra förutsättningar till ett härligt friluftsliv. Sjuntorp är ett lugnt och trivsamt samhälle. När det är dags att handla så finns en välsorterad livsmedelsbutik. Området erbjuder även kiosk, frisör, pizzeria, blombutik, ridskola och varmbadhus. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/

KOMMUNIKATION

Sjuntorp erbjuder bra bussförbindelser till centrala Trollhättan och Resecentrum samt fem minuter till den nya motorvägen E45 med bra pendlingsmöjligheter till Göteborg. Det finns en nybyggd cykelbana in till Trollhättan som underlättar miljövänligare pendling. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Här finns också ett flertal förskolor i att tillgå samt Sjuntorpsskolan F-9. Detta är absolut en av områdets styrkor som bidragit till att området är så populärt bland barnfamiljer. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

VÄLKOMMEN TILL SJUNTORP & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mejl till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.