Torpavägen 56

Torpavägen 56

Slutpris

2 150 000 kr


Sjuntorp— Trollhättan

Torpavägen 56


Slutpris
2 150 000 kr

Sjuntorp— Trollhättan

Välskött villa med ett härligt läge i utkanten av Sjuntorp!

Med ett härligt läge på en underbar trädgårdstomt finner ni denna trevliga och välskötta villa! Här bor ni i ett hus som erbjuder härliga sällskapsytor, ett stort kök, nyare badrum samt 4 sovrum. I källarplanet finner ni garage, tvättstuga samt välbehövliga förvaringsytor. Under åren har flera renoveringar utförts på fastigheten så som nyare tak, fönster från 2010 samt nytt badrum från 2012. Fantastisk trädgård med äppleträd, vinbärsbuskar, välkomponerade rabatter, växthus samt trädgårdsland. I trädgården är en robotgräsklippare installerad för att underlätta underhållsarbetet.

Inom cykelavstånd från huset finner ni förskola, skola, simhall samt mataffär. Ett stenkast från huset hittar ni en busshållplats. Härifrån tar ni fördelaktigt bussen in till Trollhättan. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg, med bil kör ni på endast 40 minuter!

En fastighet som bör upplevas på plats, varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
146/92 kvm
Driftkostnad
30 160 kr/år
Tomtarea
1 608 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.