Torpavägen 56 / Sjuntorp / Trollhättan

Välskött villa med ett härligt läge i utkanten av Sjuntorp!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
146/92 kvm
Driftkostnad
30 160 kr/år
Tomtarea
1 608 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Torpavägen såldes av oss 2017-07-14. Se alla våra försäljningar i Sjuntorp samt även på Torpavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjuntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett härligt läge på en underbar trädgårdstomt finner ni denna trevliga och välskötta villa! Här bor ni i ett hus som erbjuder härliga sällskapsytor, ett stort kök, nyare badrum samt 4 sovrum. I källarplanet finner ni garage, tvättstuga samt välbehövliga förvaringsytor. Under åren har flera renoveringar utförts på fastigheten så som nyare tak, fönster från 2010 samt nytt badrum från 2012. Fantastisk trädgård med äppleträd, vinbärsbuskar, välkomponerade rabatter, växthus samt trädgårdsland. I trädgården är en robotgräsklippare installerad för att underlätta underhållsarbetet.

Inom cykelavstånd från huset finner ni förskola, skola, simhall samt mataffär. Ett stenkast från huset hittar ni en busshållplats. Härifrån tar ni fördelaktigt bussen in till Trollhättan. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg, med bil kör ni på endast 40 minuter!

En fastighet som bör upplevas på plats, varmt välkomna att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration