Sök Meny
Såld

Trollhättan / Sjuntorp / Torpavägen 56

Välskött villa med ett härligt läge i utkanten av Sjuntorp!

Med ett härligt läge på en underbar trädgårdstomt finner ni denna trevliga och välskötta villa! Här bor ni i ett hus som erbjuder härliga sällskapsytor, ett stort kök, nyare badrum samt 4 sovrum. I källarplanet finner ni garage, tvättstuga samt välbehövliga förvaringsytor. Under åren har flera renoveringar utförts på fastigheten så som nyare tak, fönster från 2010 samt nytt badrum från 2012. Fantastisk trädgård med äppleträd, vinbärsbuskar, välkomponerade rabatter, växthus samt trädgårdsland. I trädgården är en robotgräsklippare installerad för att underlätta underhållsarbetet.

Inom cykelavstånd från huset finner ni förskola, skola, simhall samt mataffär. Ett stenkast från huset hittar ni en busshållplats. Härifrån tar ni fördelaktigt bussen in till Trollhättan. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg, med bil kör ni på endast 40 minuter!

En fastighet som bör upplevas på plats, varmt välkomna att boka tid för visning!

Sponsrade länkar
Trollhättan / Sjuntorp
Torpavägen 56
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea/biarea: 146/92 kvm
Driftkostnad: 30 160 kr/år
Tomtarea: 1608 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sjuntorp / Torpavägen