Djurgårdsvägen 11A / Skara

Ljus och fräsch ETTA i Skara!

Slutpris
115 000 kr
Boarea
ca 27 kvm
Avgift
1 727 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på djurgårdsvägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på djurgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du ett stilrent mindre boende med låg avgift? Då är detta bostaden för dig!

Denna välplanerade etta erbjuder allt du behöver på liten yta! Den franska balkongen med utsikt mot grönområde ger ett härligt ljusinsläpp.

Trots den låga avgiften ingår bredband, tv, bostadsrättstillägg, värme och vatten.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skara

Skara är en idyllisk småstad och här finns mycket av den gamla bebyggelsen bevarad. Gatunätet lever kvar sedan medeltiden där domkyrkan är navet och vägarna leder utåt likt ekrarna i ett gammalt vagnshjul. Stadskärnan präglas av kullerstensgator och gränder i kombination med mäktiga byggnader.

Shopping & Nöje

I Skara finns det många butiker som kan tillfredsställa alla behov för din shoppingrunda. Inne i centrum finns det många mysiga butiker som erbjuder både fynd och upplevelser i en unik medeltidsmiljö. När du tröttnat på all shopping kan du besöka ett av alla de caféer eller restauranger som finns och som erbjuder allt från libanesisk mat till svensk husmanskost. Skara är inte bara centrumhandel, i båda ändarna av staden finns det köpcentra som erbjuder shopping av allra högsta kvalité. Vid Skaras norra infart finns Julahuset med ett flertal butiker, restauranger och hotell med full service. Vid Skaras södra infart finns det även där flera butiker med ett stort och varierat utbud. All parkering är gratis i Skara.

Sport & Fritid

I östra delen av Skara finner ni Vilans Fritidsområde som är ett modernt och komplett motion- och idrottsområde som ger bra träningsmöjligheter för kommuninvånarna och föreningslivet. Här finns idrottshall, simhall och ishall, öppet året runt, även flertalet natur- och konstgräsplaner för fotboll och snabba friidrottsbanor från Mondo. I centrum finns en mycket trevlig bowlinghall med restaurang. Skara erbjuder även en mängd motionsspår, leder och stigar i närområdet.

Kommunikationer

Skara erbjuder mycket bra kommunikationer då staden ligger mitt i det starka kollektivtrafikstråket mellan Trollhättan, Lidköping och Skövde. I såväl Skövde, Falköping, Vara som Lidköping finns möjligheten att ansluta till tågtrafiken.

Familjeliv

I Skara finns förskola, grundskola åk 1-9 och gymnasium. Här finns även äldreomsorg, vårdcentral och ett brett utbud av matbutiker och shopping.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.