Åkervägen 5 / Skee / Strömstad

Trevlig villa i Skee!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
92/92 kvm
Driftkostnad
19 686 kr/år
Tomtarea
887 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-24
Bostaden är såld!

Denna villa på åkervägen såldes av oss 2020-07-24. Se alla våra försäljningar i Skee samt även på åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av åkervägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna trevliga villa från 1965 erbjuder 92 kvadratmeter. Fina ytor för socialt umgänge, stora fönster för utmärkt ljusinsläpp, öppen spis och vackert parkettgolv och utgång till stor uteplats.
Huset består av nyrenoverat kök och fyra rum varav två sovrum och badrum. Går vi sedan en trappa ner finner vi en liten hall, toalettrum med dusch, flera förvaringsutrymmen och en rymlig tvättstuga. Direkt ingång från garage. På sommaren har ni en härlig trädgård med god växtlighet samt perfekt altanläge mot söder där det bjuds på sol hela dagen!
Bra läge i mycket barnvänligt område, fina grönområden, gångavstånd till förskola och skola och närhet till Strömstads serviceutbud.
Välkomna på visningarna som är uppdelade i kvarter så man får en privat visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.