Beatebergsvägen 3 / Skee / Strömstad

Välskött villa med generösa utrymmen, belägen på lugn gata i Skee.

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
211 kvm
Driftkostnad
41 700 kr/år
Tomtarea
927 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-15
Bostaden är såld!

Denna villa på beatebergsvägen såldes av oss 2020-07-15. Se alla våra försäljningar i Skee samt även på beatebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av beatebergsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villan är genomgående mycket välhållen och här erbjuds entréplan med ett rymligt kök, generösa sällskapsytor ett stort härligt vardagsrum med matplats och kamin, två sovrum, helkaklat badrum och inbjudande uterum med golvvärme som avsevärt förlänger den varma årstiden. Källarvåning med två trivsamma sovrum, toalett och spa- och relaxavdelning med dusch och jacuzzi samt tvättstuga. Huset är i väldigt fint skick och har renoverats kontinuerligt. Taket är bytt, effektiv bergvärme har installerats och uterummet har byggts till. Den välskötta trädgården ger fina utrymmen för umgänge med stort soldäck med spabad och generösa ytor för både loungemöbel och matgrupp. Lättskött tomt och garageuppfart med plats för flera bilar.
Här bor ni lugnt och trivsamt i ett mycket barnvänligt och välskött område med promenadavstånd till skola och vackra naturområden. Skee erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor ishall, samt närhet till Strömstads serviceutbud. Med bil når ni E6:an och dess pendlingsmöjligheter på bara ett par minuter! Missa inte er chans att förvärva detta fina hus där ni kan börja njuta från dag ett. Välkomna att kontakta mäklaren för en privat visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.