Idrottsvägen 4 / Skee / Strömstad

Trivsam villa med uthyrningslägenhet i Skee!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
86/60 kvm
Driftkostnad
24 500 kr/år
Tomtarea
991 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på idrottsvägen såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Skee samt även på idrottsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skee är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villan ligger i populära och barnvänliga Skee och är bra planerad med 3 sovrum, öppen lösning mellan vardagsrum och kök med matplats. Nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme.
Huset har en uthyrningsdel/tonårsdel med egen ingång, som går utmärkt att nyttja med kök, sovrum vardagsrum samt badrum. Uthyrningsdelen genererar en hyresintäkt om ca 7000 kr/mån. Lättskött trädgård och en trevlig altan med mycket sol för sköna sommarkvällar, en utemiljö som innehåller det mesta en villaägare längtar efter. Perfekt hus för en barnfamilj, beläget på en lugn gata, i barnvänligt villaområde i Skee. Direkt närhet med gångavstånd till förskola och skola, såpass nära att ni kan se barnen gå de få meterna som det är till skolan, samt närhet till Strömstads serviceutbud. Med bil når ni E6:an och dess pendlingsmöjligheter på bara ett par minuter! Här finns många möjligheter. Välkomna på visning med mäklaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skee

Skee kan du leva det moderna lantlivet. Här finns lugnet och naturen. Samtidigt är det bara c:a 8 km till Strömstad, och kommunikationerna är bra. Bussen går sju turer om dagen och tar 10–15 minuter. Finns gång och cykelbana till centrala Strömstad. Här finns förskola, skola upp till 6:an, och fritidsverksamhet. Den lokala idrottsföreningen har olika aktiviteter, och ishallen används av hela kommunen. Bensinmacken ligger utmed E6:an som löper strax utanför Skee samhälle.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.