Strandhemsvägen 8 / Skee / Strömstad

Charmig villa i Skee!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
55/38 kvm
Driftkostnad
36 806 kr/år
Tomtarea
1 004 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-01
Bostaden är såld!

Denna villa på strandhemsvägen såldes av oss 2018-09-01. Se alla våra försäljningar i Skee samt även på strandhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av strandhemsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga villa i Skee utanför Strömstad. Villa med 5 rum, varav 2 sovrum. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel och forma sitt drömhem.
Praktisk och trivsam planlösning med kök, allrum, vardagsrum och hall på entréplan, alla med generös takhöjd. Hallen på entréplan har en fönsterlucka som leder ner till källaren. I matrummet står en kamin som skänker behaglig värme under kyliga höstdagar. På övre plan finns två sovrum, kaklat badrum och ett allrum med en stor härlig öppen spis.
En härlig trädgårdstomt med stora gräsytor i lugnt område, läget längst in gör det tryggt att släppa ut barnen för lek. Skolor, barnomsorg och aktiviteter finns alla samlat på nära avstånd. Lugnt och lantligt läge men med närhet till Strömstad. E6 är också mycket nära vilket gör att du snabbt kan ta dig till Oslo, Uddevalla eller Göteborg eller andra orter.
För visning kontakta Fastighetsmäklare Sasha Andersson +46 70 200 09 80

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.