Strandhemsvägen 8

Strandhemsvägen 8

Slutpris

1 400 000 kr


Skee— Strömstad

Strandhemsvägen 8


Slutpris
1 400 000 kr

Skee— Strömstad

Charmig villa i Skee!

Välkommen till denna charmiga villa i Skee utanför Strömstad. Villa med 5 rum, varav 2 sovrum. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel och forma sitt drömhem.
Praktisk och trivsam planlösning med kök, allrum, vardagsrum och hall på entréplan, alla med generös takhöjd. Hallen på entréplan har en fönsterlucka som leder ner till källaren. I matrummet står en kamin som skänker behaglig värme under kyliga höstdagar. På övre plan finns två sovrum, kaklat badrum och ett allrum med en stor härlig öppen spis.
En härlig trädgårdstomt med stora gräsytor i lugnt område, läget längst in gör det tryggt att släppa ut barnen för lek. Skolor, barnomsorg och aktiviteter finns alla samlat på nära avstånd. Lugnt och lantligt läge men med närhet till Strömstad. E6 är också mycket nära vilket gör att du snabbt kan ta dig till Oslo, Uddevalla eller Göteborg eller andra orter.
För visning kontakta Fastighetsmäklare Sasha Andersson +46 70 200 09 80


Boarea/biarea
55/38 kvm
Driftkostnad
36 806 kr/år
Tomtarea
1 004 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-01

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på strandhemsvägen såldes av oss 2018-09-01. Se alla våra försäljningar i Skee samt även på strandhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.