Lunnelid

Lunnelid

Slutpris

900 000 kr


Sjogerstad-Rådene— Skövde

Lunnelid


Slutpris
900 000 kr

Sjogerstad-Rådene— Skövde

Villa med högt & fint läge på Billingen med stor tomt

Ibland kan längtan vara stor efter att åka bort. Då är inte alltid avståndet det viktiga utan miljöbytet. På den vackra platsen Lunnelid på Billingen finns nu en möjlighet att förvärva en egen liten idyll som både kan verka som en retreat året om eller som ditt permanentboende. Njut av vidunderlig utsikt över Skaraborgs vackra platåbergslandskap och natur.

Välkomna in i entréhallen som har god plats för avhängning. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och köket i retro-stil har både goda arbetsytor samt plats för matbord. Ett sovrum samt klädkammare och badrum inryms i samma plan. En trappa ner finner ni både ett hobbyrum, tvättstuga, pannrum, matkällare och ett oinrett hobbyrum. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på villan. Uppvärmning sker via pellets i det vattenburna systemet. Föreställ er denna pärla med en prunkande trädgård och odlingar, med den lilla ponnyn och åsnan som närmsta granne och med närhet till både badsjö och fantastiska strövområden. En chans och möjlighet som inte bör förbises.

Från Lunnelid har ni endast 6 km till Skultorp, där ni finner mataffär vidare har ni 13 km in till Skövdes centrum med allt vad det innebär bl.a. bra kommunikationer samt 26 km till Falköping.

I samband med försäljningen kommer fastigheten vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Välkomna med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
62/59 kvm
Driftkostnad
9 366 kr/år
Tomtarea
2 000 kvm
Rum
4 rum (1 sovrum)
Såld
2020-05-13

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Rådene Lunnelid såldes av oss 2020-05-13. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Rådene Lunnelid.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.