Blåbärsstigen 43 / Billingssluttningen / Skövde

Trevlig familjevilla på Billingssluttningen!

Slutpris
3 175 000 kr
Boarea/biarea
104/80 kvm
Driftkostnad
25 667 kr/år
Tomtarea
805 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåbärsstigen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Blåbärsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billingssluttningen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Blåbärsstigen och denna tvåplansvilla om 104 kvadratmeter!
Ett charmigt, stilrent och socialt hem om sju rum och kök samt öppen spis, utmärkt planlösning och härlig rymd. Huset har även stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp.

På den vackra baksidan finner ni en stor terrass med fantastisk utsikt över Skövde.
Huset står på en härlig och rogivande tomt med fruktträd och ett praktiskt förråd.

Här på populära och trivsamma Billingssluttningen bor du med närhet till skog och natur samt fritidsområdet på Billingen. En cykeltur på dryga fem minuter tar dig in till shopping och nöje samt allt vad centrum har att erbjuda!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Billingssluttningen

Billingesluttningen ligger vackert beläget på höjden med utsikt över staden. Här bor du med närhet till skog och natur samt fritidsområdet på Billingen. Från Billingssluttningen är det gångavstånd till centrum. I närområdet finns skola, förskola, vårdcentral, tandläkare och en större livsmedelsbutik finns i området.

Nöje

Med gång och cykelavstånd till centrum tar du dig enkelt till shopping, restauranger och allt vad Skövde centrum har att erbjuda!

Fritid

Området består mestadels av naturreservat med artrik blommande natur och promenadstigar. På toppen av berget, bara några kilometer från bostadsområdet, breder Billingens fritidsområde ut sig med flera mil motions- och elljusspår, skidspår, slalombacke, fiskesjöar och strövområden. Dessutom har du nära till Arena Skövde med upplevelsebad, idrottshallar, gym, bowling och restaurang.

Kommunikationer

Bra kommunikationer erbjuds från busshållplats.

Familjeliv

I området finns skola, förskola, vårdcentral, tandläkare och en större livsmedelsbutik. Dessutom har du nära till Arena Skövde med upplevelsebad, idrottshallar, gym, bowling och restaurang.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.