Havstenavägen 13B / Havstena / Skövde

Stilfull och rymlig TREA i Havstena!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
ca 77.5 kvm
Avgift
4 735 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Havstenavägen såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Havstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havstena är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilfulla och rymliga TREA!

Lägenheten om 77,5 kvadratmeter erbjuder genomgående fräscha ytskikt och gott om förvaring.
Bostaden inrymmer ett läckert kök, fräscha badrum, två sovrum samt ett stort vardagsrum.

I anslutning till vardagsrummet finner ni en underbar inglasad balkong i söderläge! Från lägenheten får man ta del av sjöutsikt samt fin utsikt mot Billingesluttningen.

I Havstena bor du med närhet till allt, såsom shopping och nöje. Naturen finns precis runt knuten med sina fina promenadvägar, gröna ytor och sjöar. Du har även ett bekvämt avstånd till Skövdes centrum, högskolan och resecentrum.

Varmt välkomna på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Havstena

Stadsdelen Havstena ligger vackert och naturnära. Här bor du i ett mycket populärt och lugnt område.

Shopping

Alldeles intill Havstena ligger köpcentret Elins Esplanad, här finns allt under ett tak och erbjuder generösa öppettider, 20.00 varje vardag och till 18.00 på helgerna. C:a 2 km bort finner ni handelsområdet Stallsiken.

Sport & Fritid

- Närheten till Karstorps och Billingens sköna fritidsområden med bl.a. badsjö och motionsspår som leder runt sjön, skidspår, slalombacke. - Lillegårdens idrottsplats når du på några minuter. Här finns fem fotbollsplaner och en större gräsyta där Skövdes framgångsrika baseball- och softballag tränar och spelar sina hemmamatcher.

Kommunikationer

Du tar dig enkelt in till centrum via stadsbussen som passerar utmed hela Havstenavägen.

Familjeliv

Skola och förskola finns i direkt anslutning till Havstena. I närområdet finns vårdcentral med apotek och ett stort köpcentrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.