Henrik Gjutares Gata 24 A / Norrmalm / Skövde

Slutpris
1 175 000 kr
Boarea
ca 69 kvm
Avgift
4 444 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henrik Gjutares Gata såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Henrik Gjutares Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trerummare om 69 kvadratmeter på populära och trivsamma Norrmalm.
Här möts ni av en välplanerad, ljus och social lägenhet med goda förvaringsmöjligheter och vackert ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Bostaden har ett gavelläge med utsikt mot villaområden med fina trädgårdar.
Dessutom erbjuder bostaden stora sällskapsytor samt en balkong i soligt söderläge!

Det centrala läget på Henrik Gjutares Gata ger närhet till såväl shopping som nöje,
en cykeltur på ett par minuter tar er till högskolan, resmöjligheter samt centrum!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Välkommen till Skövde, staden med stort utbud där allt du behöver finns inom räckhåll!

I kommunen bor drygt 55 000 invånare. Skövde växer och bygger hundratals nya bostäder per år. Med Högskolan i Skövde, ett aktivt näringsliv, Skaraborgs sjukhus, Skaraborgs regemente, kulturhuset med både teater, konsthall, konstmuseum, bibliotek och restaurang. samt teknik- och forskningsparken Science Park är Skövde det naturliga navet i Skaraborg. Staden är också känd för sin dataspelsindustri som tillhör de främsta i landet. En trygg stad omgiven av vacker natur. På trevliga Billingens fritidsområde finns flera mil motions- och elljusspår, skidspår, slalombacke, fiskesjöar och strövområden. Skövde erbjuder något för alla, här finns ett stort utbud av shopping, restauranger och nöje! Arena Skövde är en mötesplats för alla generationer! Här erbjuds motionssimning, upplevelsebad och relax, idrottsevenemang, konserter med Sveriges artistelit, mässor, bowling och gym under samma tak!

Norrmalm

Norrmalm är en av Skövdes större stadsdelar, centralt belägen med gångavstånd till centrum och Resecentrum. Här finns Norrmalms handelsområde och köpcentret Elins Esplanad med över trettio butiker under samma tak.

Sport & Fritid

- Lillegårdens idrottsplats når du på några minuter. Där finns fem fotbollsplaner, träningsplan och en större gräsyta där Skövdes framgångsrika baseball- och softbollag tränar och spelar sina hemmamatcher. Ute- och innebanor för tennisspel hör också till Lillegårdens idrottsplats. - Naturområden som ligger i näheten är dels Boulognerskogen, en större park nära centrum samt Karstorps friluftsområde med badsjö, promenadstigar och stadsbondgård.

Kommunikationer

Busshållplatser med täta avgångar in till centrum.

Familjeliv & Shopping

På Norrmalm finns gott om service, såsom flera livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, tandläkare, skola och förskola. I angränsande bostadsområde ligger Högskolan. Här finns även Norrmalms handelsområde och köpcentret Elins Esplanad med över trettio butiker under samma tak.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.