Klagstorpsvägen 33 O

Klagstorpsvägen 33 O

Slutpris

1 995 000 kr


Skultorp— Skövde

Klagstorpsvägen 33 O


Slutpris
1 995 000 kr

Skultorp— Skövde

Stilren trea i toppskick med fint läge vid badsjö

Välkommen till en förtjusande, modern och stilren trerummare med bästa läget precis vid badsjö i Skultorp i Skövde.

Här ges chansen att förvärva en praktisk och hemtrevlig bostad med många fördelar att lyfta fram. Lägenheten har en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum som ger gott om plats för matlagning och umgänge. Från vardagsrummet når man en härlig balkong i soligt söderläge med plats för utemöbler. Bostaden erbjuder även två fina och rymliga sovrum, gott om förvaringsutrymmen och ett fräscht badrum med tvättmaskin. Allt är i toppskick, så det är bara att flytta in och trivas från första stund.

Här bor man med ett av Skövdes bästa lägen precis vid Sjötorpssjön. Föreningen har ett fantastiskt läge på höjden och på innegården finns lekplats, mysig pergola med grillplats, samt planteringslådor som man får odla i. Häng med på morgonpromenaden eller spela ett parti boule. På någon minut är du nere vid badplatsen med lekplats och badbrygga.

Området ligger naturnära och med närhet till skola, förskola samt matbutik. Cykelavstånd in till Skövde centrum samt nära till busshållsplats,

Missa inte denna pärla!


Boarea
ca 69 kvm
Avgift
3 985 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-15

Mäklarhuset Skövde

Denna lägenhet på Klagstorpsvägen såldes av oss 2023-03-15. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Klagstorpsvägen.

Boka värdering
Lotta Karlge, ansvarig mäklare i Skövde

Lotta Karlge

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.