Lämåsabacken Ekåsen

Lämåsabacken Ekåsen


Igelstorp— Skövde

Lämåsabacken EkåsenIgelstorp— Skövde

Missa inte chansen att förvärva denna härliga villa med fantastisk utsikt på Lämåsabacken!

Drömmer du om att komma utanför städernas brus, att få njuta av din morgonkaffe till utsikt över grönskande fält, och att få del av landsbygden när den är som bäst?
Då har jag glädjen att meddela att du inte längre behöver leta - Varmt välkommen till Lämåsabacken Ekåsen och denna trevliga villa byggd 2004!

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att förvärva, inte bara ett välskött hus, utan en väl tilltagen tomt om 8660 kvm som fördelar sig på båda sidor av genomfartsvägen där den ena delen utgör en stor trädgård till bostaden och den andra delen ett mindre skogsparti och grustäkt.

Väl inne i bostaden möts vi av en läcker entré som sätter prägeln av de fina ytskikt vi kommer att möta i huset. Köket är renoverat så sent som 2018 och innehar en granitvägg som verkligen sätter en extra prägel på det redan vackra och praktiska köket. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör det rymligt för sociala sammanhang och med hjälp av den inglasade altanen skapas en naturlig förlängning av rummet. Vidare in på entréplan finner vi ett kontor, sovrum samt tvättstugan som tillkom år 2014 och som även innehar en egen entré. Slutligen så möter vi det totalrenoverade badrummet som stod klart så sent som hösten 2023 och som med sina genomtänkta materialval ger känslan av det lilla extra.

En trappa upp möts vi av den praktiska ovanvåningen som innehar två stycken sovrum, yta som går att nyttja som allrum samt ett eget badrum som har ett härligt bubbelbad. Vidare finns även utrymme för förvaring.

Med den rymliga trädgården och det charmiga växthuset kan du skapa en oas av grönska, perfekt för odling av dina egna färska örter och grönsaker. Här kan du odla din egen lilla bit av paradiset och njuta av färska skördar direkt från din trädgård till matbordet.

Slappna av och återhämta dig i badtunnan, omgiven av naturens sus och en stjärnklar himmel. En bastu finns också till ditt förfogande för att skämma bort dig själv med avkoppling och välbefinnande när du önskar.
Den stora altanen är den perfekta platsen för att njuta av soliga dagar och färgglada solnedgångar. Här kan du bjuda in vänner och familj för trevliga stunder eller bara koppla av med en spännande bok och en god kopp te. Utsikten från denna fastighet är inget mindre än spektakulär. Med utsikt över de härliga åkrarna slås du enkelt av fridfullhet.

Lämåsabacken är ett familjevänligt område med allt från barnfamiljer till natursköna områden. Med sina 10 minuter bilväg in till Skövde centrum och bussavgångar erbjuder detta område en perfekt kombination av närhet till stadsliv och landsbygd.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
ca 91 kvm
Driftkostnad
37 460 kr/år
Tomtarea
8 660 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-22

Mäklarhuset Skövde

Denna villa på Lämåsabacken Ekåsen såldes av oss 2023-12-22. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Lämåsabacken Ekåsen.

Boka värdering
Joel Wahlström
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad