Lars Olofs Gata 3A / Norrmalm / Skövde

Trea på Norrmalm

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
3 042 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lars Olofs Gata såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Lars Olofs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en mycket välvårdad, ljus trea på Norrmalm! Bostaden är renoverad med fina ytskikt och nyare vitvaror. Lägenheten ligger i populära Brf Ostronet som är en trygg förening där även hushållselen ingår. Närhet till både centrum, högskola och resmöjligheter. Garageplats finns att hyra för den som önskar. Balkong i soligt söderläge. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.