Lundenvägen 21A / Lunden / Skövde

Läckert renoverad TVÅA på markplan!

Slutpris
1 015 000 kr
Boarea
ca 63 kvm
Avgift
3 980 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lundenvägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Lundenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trivsamma Lunden finns nu chansen att förvärva denna hörnlägenhet på markplan om två rum och kök. En modern, stilren och välplanerad bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom fräscha ytskikt, vackra golv och trevliga sällskapsytor. Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av hög klass!

Här bor ni med härlig hörnläge och en stor uteplats med en egen mindre trädgård!

HSB:s Brf Lunden är en trevlig och välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, gym, solarium och lekplats. I månadsavgiften om 3980 kronor ingår el, vatten, värme, bredband och tv!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lunden

Strax norr om centrala Skövde, med närhet till både shopping, natur- och stadsliv, ligger bostäderna i Lunden. Bostäderna ligger i trivsam miljö i utkanten av Skövde. I närheten finns belysta promenadvägar intill ett naturområde. På bostadsområdet finns bänkar samt mindre gräs- och asfaltsytor, utmärkta platser + lekpark för barn att leka på i en trygg miljö.

Nöje

Här bor du nära shopping med promenadavstånd till både köpcentret Elins Esplanad och handelsområdet Stallsiken.

Fritid

Från Lunden leder cykel- och gångvägar in till centrum, liksom till Kärnsjukhuset (KSS), Trädgårdsstaden och Ryd. På västra sidan om Vadsboleden ligger Aspö gård och Karstorp friluftsområde som en grön oas mitt i Skövde. Hit är avståndet en knapp kilometer. Området innehåller promenadstigar, badplats, skog, betesmarker, kolonilotter, naturskola och en stadsbondgård med djur och café (öppen under sommarhalvåret).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med täta avgångar mot centrum.

Familjeliv

I närområdet finns Lundenskolan som är en grundskola med tillhörande fritidshem och fritidsklubb och här går elever från förskoleklass till årskurs 6. Det finns även en grundsärskola med inriktning Träningsskola och som har ett tillhörande fritidshem. De tar emot elever från årskurs 1-9. På skolan finns också en Tal och Språk-klass som tar emot elever från hela kommunen. Här går elever från förskoleklass till årskurs 6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.