Norra Bergvägen 47 / Billingssluttningen / Skövde

Attraktivt boende med toppenläge!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea/biarea
154/48 kvm
Driftkostnad
28 756 kr/år
Tomtarea
275 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 plan i souterräng
Såld
2014-01-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Bergvägen såldes av oss 2014-01-28. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Norra Bergvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billingssluttningen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du ett rejält och attraktivt boende på Billingesluttningen som vårdats med omsorg, har bergvärme 2011 för låga driftskostnader, lättskött och insynsskyddad täppa bl.a i västerläge, två st fräscha badrum, bastu, eldstad, dubbelgarage mm?
Arkitekt Heineman har ritat detta härliga radhus med en totalyta på ca 200 kvm fördelat på sex rum och kök. Fem av rummen samt köket har altan/balkongdörr. Direkt när man kliver innanför entrédörren så slås man av den imponerande utsikten från det stora vardagsrummet! Närhet till rekreation på vackra Billingen och 2014 ska nybyggda Billingskolan stå klar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.