Snövägen 5 / Billingssluttningen / Skövde

Läckert renoverad villa på Billingssluttningen!

Slutpris
3 810 000 kr
Boarea/biarea
109/96 kvm
Driftkostnad
24 456 kr/år
Tomtarea
851 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Snövägen såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Snövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billingssluttningen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till populära och trivsamma Billingssluttningen och denna familjevilla på Snövägen 5. Här möts du av ett modernt hus i toppskick med påkostade material och läckra ytskikt! Vidare är detta ett välplanerat boende med stora sällskapsytor, öppen planlösning, smarta förvaringslösningar och fint ljusinsläpp.

Denna villa, som har renoverats med stor omsorg och med mycket känsla, erbjuder ett kvalitetsboende med något för alla.
På husets baksida i anslutning till vardagsrummet finns ett härligt uterum med anslutande uteplats.

Huset står på en vacker och välskött tomt beläget på höjden med utsikt över staden. Här bor du med närhet till skog och natur samt fritidsområdet på Billingen. En cykeltur på dryga fem minuter tar dig in till shopping och nöje samt allt vad centrum har att erbjuda!

Här erbjuds ett boende i toppklass som har det där lilla extra!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Billingssluttningen

Billingesluttningen ligger vackert beläget på höjden med utsikt över staden. Här bor du med närhet till skog och natur samt fritidsområdet på Billingen. Från Billingssluttningen är det gångavstånd till centrum. I närområdet finns skola, förskola, vårdcentral, tandläkare och en större livsmedelsbutik finns i området.

Nöje

Med gång och cykelavstånd till centrum tar du dig enkelt till shopping, restauranger och allt vad Skövde centrum har att erbjuda!

Fritid

Området består mestadels av naturreservat med artrik blommande natur och promenadstigar. På toppen av berget, bara några kilometer från bostadsområdet, breder Billingens fritidsområde ut sig med flera mil motions- och elljusspår, skidspår, slalombacke, fiskesjöar och strövområden. Dessutom har du nära till Arena Skövde med upplevelsebad, idrottshallar, gym, bowling och restaurang.

Kommunikationer

Bra kommunikationer erbjuds från busshållplats.

Familjeliv

I området finns skola, förskola, vårdcentral, tandläkare och en större livsmedelsbutik. Dessutom har du nära till Arena Skövde med upplevelsebad, idrottshallar, gym, bowling och restaurang.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.