Stenmursgatan 24C / Trädgårdsstaden / Skövde

Läcker TREA i Trädgårdsstaden till salu!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
ca 69 kvm
Avgift
3 871 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2020-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenmursgatan såldes av oss 2020-02-13. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Stenmursgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädgårdsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I nybyggda och populära Trädgårdsstaden finns nu chansen att förvärva denna lägenhet om tre rum och kök.
En modern, fräsch och öppen bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom fräscha ytskikt, härlig rymd och rymlig balkong!

Bostadens läge ger närhet till skola, förskola, shopping samt härlig natur!

Här är det bara att flytta in och trivas!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skövdes nyaste stadsdel - Trädgårdsstaden.

Ett boende för alla med omedelbar närhet både till stadens fördelar och till naturens möjligheter till rekreation. Startskottet för den nya stadsdelen gick i november 2009 och den kommer att byggas ut i etapper.

Shopping & Nöje

Direkt väster om Trädgårdsstadens första etapp, finner ni Stallsikens handelsområde.

Fritid

Det finns mycket att upptäcka i naturen i och omkring staden. Ta dig ut i något av naturreservaten, till stadens frilufts- och rekreationsområden eller stränder. Prova ett motionsspår eller en vandringsled eller varför inte testa fiskelyckan i någon av Skövdes fiskesjöar.

Kommunikationer

Att resa med kollektivtrafik till Trädgårdsstaden från Skövde Resecentrum tar knappt 20 minuter. Bussarna går med 20-minuters intervaller.

Familjeliv

På Stallsikens handelsområde finns Willys, en livsmedelsbutik granne med Trädgårdsstaden. I stadsdelen finns både skola och förskola. I närområdet ligger också en ridskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.