Vasagatan 23

Vasagatan 23

Slutpris

2 800 000 kr


Vasastaden— Skövde

Vasagatan 23


Slutpris
2 800 000 kr

Vasastaden— Skövde

Pampig femrummare med eldstad och balkong i Vasastan

Varmt välkommen till denna fina paradvåning på fem rum och kök med mysigt läge i Vasastan i centrala Skövde. Här finns mycket gammaldags charm bevarad så som högt i tak, fiskbensparkett, fönsterbänkar i kalksten och en serveringsgång i anslutning till kök och matsal. Bostaden erbjuder två stora och ljusa sällskapsrum med magnifik takhöjd, fungerade eldstad samt vackra parkettgolv. Här finns också tre fina sovrum och ett charmigt kök med stort skafferi. Från ett av sovrummen når man en stor och härlig balkong som vetter mot trädgården. Balkongen har ett soligt söderläge och här finns plats för större sittmöbler, perfekt för att kunna avnjuta måltider i solen eller spendera en stund i solstolen. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, det finns sammanlagt fyra klädkammare i lägenheten, samt två källarförråd och ett vindsförråd. Till lägenheten hör en garageplats för en fast kostnad om så önskas.

Här bor du i en välskött fastighet i ett av Skövdes mest populära områden med bekvämt gångavstånd till restauranger, uteliv, kultur och shopping men även med närhet till härlig natur.

Missa inte denna pärla till lägenhet, varmt välkommen att boka er på visning!


Boarea
ca 114.5 kvm
Avgift
4 326 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2022-01-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.