Järnvägsgatan 20

Järnvägsgatan 20

Slutpris

2 350 000 kr


Stenstorp— Falköping

Järnvägsgatan 20


Slutpris
2 350 000 kr

Stenstorp— Falköping

Välplanerad villa med gott om garageutrymmen

Välkommen till Järnvägsgatan 20 i Stenstorp, här erbjuds en klassisk 70-talsvilla med välplanerad planlösning med tillhörande garage/verkstad i generös storlek och industriportar (2022). En chans att förvärva en fastighet som inte hör till vanligheterna att finna mitt i ett samhälle! Utöver lastbilsgaraget finns garage i källarplan stort nog att inrymma två bilar och asfalterad uppfart med plats för många gäster!

Stig in i entréplanets hall som till höger erbjuder stora sociala utrymmen med vardagsrum respektive kök och matrum i öppen planlösning. Från köket nås dessutom uterummet och vidare ut till den inglasade altanen, utrymmen som förlänger sommarsäsongen och då blir den naturliga samlingspunkten. Vidare inrymmer entréplan tre sovrum med garderobsförvaring samt toalett/dusch renoverad 2016. Källarplan ger ytterligare plats för umgänge i den mysiga gillestugan med öppen spis med insats, samt större hobbyrum och kontor som med fördel även kan nyttjas som t.ex. gästrum. Här finns även tvättstuga, bastu, toalett, förvaringsutrymmen och pannrum/källarentré. Uppvärmning sköts via pelletspanna från 2017 samt med solpaneler på tak. Fastigheten är ansluten till fiber.

På baksidan finns gräsmatta, odlingsbädd, fruktträd och växthus, allt inramat av prunkande växtlighet som ger en egen, insynsskyddad oas. I Stenstorp finns förskola, skola, mataffär, utomhusbad och tågstation med tåg till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg. Runt samhället finns även vackra promenadstråk med elljus. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
114/178 kvm
Driftkostnad
52 068 kr/år
Tomtarea
1 037 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Järnvägsgatan såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.