Storgatan 27

Storgatan 27

Slutpris

1 885 000 kr


Stenstorp— Falköping

Storgatan 27


Slutpris
1 885 000 kr

Stenstorp— Falköping

Renoverat hem med generöst garage

I centrala Stenstorp finner ni Storgatan 27, en renoverad bostad med generösa ytor och stort garage. Perfekt för den som har ett brinnande motorintresse eller för dig som behöver utrymme för din verksamhet.

Bostaden har genomgått en omfattande renovering under de senaste åren med genomgående nya ytsikt, nytt tak, nya fönster, nytt värmesystem, nya våtrum med mera. Hemmet känns rymligt och luftigt med väl tilltagna storlekar på rummen. Vardagsrummet som har en öppen planlösning mot matrum ger ett stort utrymme för filmkvällar, stora middagar och umgänge. I det stiliga köket från Bäcklunda har ni gott om utrymme för att sammarbeta och förbereda festens måltid. På vardera våningsplan finns helkaklade våtrum som båda ger en känsla av avkoppling och fräschhet och ovanplanets toalett/dusch har förberetts för spabad och bastu. Ytterligare ett sällskapsrum finner ni i ovanplanet med utgång till balkong och totalt inrymmer bostaden idag 4 sovrum varav 2 med rymliga sidovindar för förvaring. Via groventré når ni fastighetens garage med 3 portar, varav 2 är motordrivna och plats åt ca 5 bilar som värms upp via luft/luftvärmepump. Från garaget nås källarplanet med förråd, pannrum samt bastu. För dig som gillar att vistas utomhus finns här 3 trädäck i olika vädersträck samt balkong så du får gott om möjligheter att välja om du vill sitta i gassande sol eller i svalkande skuggan. Uppvärmning via luft/vatten från 2021 och fastigheten är ansluten till fiber. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning till ett stiligt hem!


Boarea/biarea
210/150 kvm
Driftkostnad
40 842 kr/år
Tomtarea
1 015 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-08

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Storgatan såldes av oss 2022-10-08. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Storgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.