Storgatan 67 / Stora Levene / Vara

Charmig suterrängvilla med bra läge i Stora Levene

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea/biarea
147/81 kvm
Driftkostnad
23 904 kr/år
Totalareal
1 150 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på storgatan såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Stora Levene samt även på storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Levene är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Utefter genomfartsvägen i Levene ligger denna charmiga suterrängvilla. Stort vardagsrum; perfekt för familj och gäster, trevligt kök och två sovrum finns på entréplan. I källarplan, med utgång mot trädgården, finns tvättstuga och bra förrådsutrymmen samt två sovrum; perfekta till tonåringen. En härlig balkong under tak samt uteplats, även den under tak, vetter ut mot husets lugna baksida.

Trädgården som är i olika nivåer har flera fruktträd; bl a annat päron, bigarrå och flera sorters äpple.

Här bor du med gångavstånd till det mesta; det är fördelen med en liten ort. En bit neråt gatan ligger skolan och Levene badsjö. Butik, bageri och fin idrottsanläggning finns också alldeles i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Stora Levene

Stora Levene ligger naturskönt ca 9 km från Vara. Stora Levene är bland annat känt för Levene äng, ett härligt utflyktsmål med gravfält från järnåldern och en slåtteräng med stor artrikedom. I Stora Levene finns skola årskurs 0-6 samt förskola. Ett äldreboende och livsmedelbutik finns också på orten. Från stationen i byn kan man smidigt ta sig både till Vara och Lidköping med tåg eller buss.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

I Stora Levene är det idrottsklubben Levene/Skogslunds IF som gäller. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Från stationen i Stora Levene kan man smidigt ta sig både till Vara och Lidköping med tåg eller buss. Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

I Stora Levene finns skola årskurs 0-6 samt förskola. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.