Djupedal 1 / Strömstad

En lugn oas i Hällesmörk med utsikt!

Slutpris
4 375 000 kr
Boarea
213 kvm
Driftkostnad
42 544 kr/år
Tomtarea
1 922 kvm
Rum
10 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-08
Bostaden är såld!

Denna villa på hällesmörk såldes av oss 2020-02-08. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på hällesmörk

Om du går i säljtankar och bor i närheten av hällesmörk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastighet med underbart läge, här finns enorm potential och många möjligheter. Läget är absolut unikt med en känsla av privat strandtomt, och näst intill obefintlig insyn. Här finns lyxen att ta egen stig ner till båtplats, klippor och sandstrand. Tomten är högt belägen med fantastisk utsikt över Idefjorden. Här bor man på en soldränkt tomt, med gott om plats för både umgänge och avslappning.
Huvudhuset från 1930 och har moderniserats flera gånger. Vacker entré med dubbeldörrar leder in i en stor hall. Entréplan har generösa rum, öppen planlösning mellan kök och matsal, som med dubbeldörrar öppnar upp till ett stort trädäck och utsikt över fjorden. I vardagsrummet står en vacker vattenmantlad värmekamin, som smart utnyttjar värmen och transporterar och omvandlar till golvvärme på entréplan. Huset har ytterligare 2 st väl tilltagna sovrum på övre plan, det ena med privat toalett och det andra med walk-in-closet, eget badrum och utgång till privat altan med morgonsol. Gårdshuset har lägenhet på hela övre plan om ca 80 kvm, med 2 sovrum, kök, vardagsrum och badrum, som kan hyras ut om så önskas. I byggnaden finns också butiksdel med egen ingång, som fungerar perfekt för egen verksamhet.För gästerna finns en gäststuga också den med egen terrass och utsikt.
En bohuslänsk pärla med prunkande trädgård med planteringar och gräsmatta med både bärbuskar, och fruktträd. Vackra strövområden och fin skog alldeles runt knuten, med perfekta bär och svamp områden. Bekvämt avstånd, cirka 20 min med bil, till centrala Strömstad, med ett stort utbud av restauranger, caféer , butiker och service.
Det ostörda läget ger direkt en känsla av lugn och avkoppling, en idyll som man kan njuta året runt av och en fastighet ni inte vill missa! Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.