Rossängarna 4 / Rossö / Strömstad

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea/biarea
24/24 kvm
Driftkostnad
40 807 kr/år
Tomtarea
1 092 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Rossö Rossängarna såldes av oss 2020-06-08. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Rossö Rossängarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rossö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hus byggt 2009 på två plan med stora sociala ytor och fina utrymmen såväl inne som ute för att njuta av vardagen. Planlösning som erbjuder stort kök och matplats med vridbar braskamin och öppen lösning uppåt till vardagsrum, två sovrum, badrum med bastu, sovalkov samt wc. En bostad som är handikappanpassad redan idag men lätt kan göra hiss till andra våningen också.
Flera höga fönster släpper in ljus på fyra väderstreck och helglasad dörr leder ut till trädgården. Modernt och lättskött hus med flera fint anlagda uteplatser runt huset. Ljusflödet är fantastiskt i huset tack vare dessa stora fönster samt takfönster. Materialvalen är stilrena med skandinavisk ton i hela huset. Trädgården är fint planerad med plattsättningar på framsidan samt en trädgård med gräsmatta på baksidan, huset står på plintar på berggrund som inte är sprängd, det är väldränerat runtom. Här har man ett underhållsfritt boende på många sätt med fasad som är behandlad med järnvitriol, solpanel som genererar värme till det vattenburna värmesystemet i kombination med luftvärmepump. På tomten står två gästhus varav det ena är utrustat med kök, badrum, kamin och sovloft. Härligt område för dig som vill kombinera närheten till hav och salta bad med att bo bekvämt och trivsamt i ett lugnt område med naturen runt knuten. I närheten finns fina badplatser, Rossö Handelsbod, förskola och skola, buss till Strömstad och med egen båt är man vid kanten av Kosterfjorden och entrén av Kosterhavets Nationalpark, där Rossö hamncafé har servering med fullständiga rättigheter.
Ett härligt permanentboende eller fritidsboende med hög klass, en bit från Strömstad. Här uppfylls de flestas önskemål på ett boende med kvalitet, ostört beläget i vacker miljö. Från Oslo och Göteborg är det två timmar till Rossö.
Välkomna att boka enskild visning med Fastighetsmäklare Sasha Andersson.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.