Björnängsvägen 17 / Daftö / Strömstad

Det perfekta sommarhuset med båtplats!

Slutpris
2 180 000 kr
Boarea/biarea
51/20 kvm
Driftkostnad
19 580 kr/år
Tomtarea
217 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnängsvägen såldes av oss 2020-06-13. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Björnängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Daftö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött vinterbonat fritidshus fritidshus, som kan nyttjas året runt. Här har du sol hela dagen och fastigheten bjuder på både bostadshus med 3 sovrum, vardagsrum, full utrustat kök och helkaklat badrum, samt ett gästhus med förråd. Det finns ett härligt altandäck med stora utrymmen för olika sittgrupper, altanen löper runt huset så du kan njuta av solen från morgon till kväll. Här finns dessutom ett inglasat uterum med förberedd golvvärme. En kort promenad från huset finns båtplats som ingår i fastigheten, perfekt badbrygga för morgon och kvällsdopp varma sommardagar. Huset står på en rogivande privat tomt med allmän mark bredvid samt en vacker uppväxt häck och buskar som skyddar mot insyn . Björnängsvägen är ett populärt område med vackra omgivningar med närhet till salta bad och båtliv. Trots det korta avståndet till staden är Daftön en plats där man har nära till lugnet och naturen. Cykelvägen från Daftö gör det enkelt att ta sig in till centrala Strömstad. Kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.