Bratteklevsvägen 26 / Stare / Strömstad

Exklusiv villa med havsutsikt på Stare!

Slutpris
4 995 000 kr
Boarea
192 kvm
Driftkostnad
49 000 kr/år
Tomtarea
974 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Bratteklevsvägen såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Bratteklevsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stare är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna eleganta villa på Bratteklevsvägen 26, belägen i det barnvänliga och populära området Stare! Stilfullt Rörvikshus beläget på ett högt och fint läge med strålande utsikt över Starekilen från såväl kök som vardagsrum och terrass och har sol från morgon till kväll. Villan som är uppförd 2005 erbjuder generösa sällskapsytor, fem sovrum, två badrum, varav ett med glasdörr till en walk in closet. Vardagsrum och kök har öppen planlösning med utgång till en stor terrass i söderläge som sommartid blir en naturlig förlängning av matplatsen. Vardagsrummet har takhöjd till nock på ca 4,6 m, och en fönstervägg mot utsikten samt en helglasad dörr som leder ut till terrassen. Utanför sällskapsrummet på nedre plan finns en nyanlagd uteplats med utrymme för trevlig sittgrupp och ett nyinköpt Viskan Spa. Detta boende erbjuder ett av områdets absolut bästa lägen och är beläget i lugn villamiljö. Villan har genomgående hög standard med luftig och öppen känsla på övre plan, en designad trapp i smide till nedre plan,och en smart lösning i nedre plan med sällskapsrum och gott om sovrum, ett hus i toppskick som präglas av mycket smakfulla och påkostade materialval, genuina byggmaterial, samt en ytterst tilltalande planlösning. Villan har installerat larm. Tomten består av stora stenlagda underhållsfria ytor med goda möjligheter för att bygga garage. Båtplats med gångavstånd finns att hyra i Starekilen. Här finns närhet till campingområdena Lagunen och Daftö Camping med gott om aktiviteter. Ni har även gång- och cykelavstånd in till centrum! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.