Dynekilsvägen 36, R18 / Hällestrand / Strömstad

Hörnlägenhet på Hällestrand Resort.

Slutpris
550 000 kr
Boarea
31.9 kvm
Avgift
3 461 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Dynekilsvägen såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Dynekilsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hällestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt semesterboende på Hällestrand, hörnlägenhet med närhet till strand och bad. Lägenheten består av sovrum, kaklat badrum och vardagsrum med öppen lösning mot kök, med utgång till terrass med mycket sol. Lägenheten är fullt möblerat och alla möbler och inventarier ingår i priset. Boendet ligger väldigt fint på området med lugn, vindstilla och solig belägenhet samt fördelen att det är en hörnlägenhet.
Här har du direkt närhet till salta bad, och vacker natur, och det finns tillgång till gemensam pool.
Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid med, volleybollplan, tennisbana och minigolf. Intill skön natur och lugn omgivning är detta ett utmärkt ställe för avslappnade semestrar eller långhelger. Ett bekymmersfritt boende, där andra tar hand om skötseln och du kan ta hand om dig själv. När du själv inte nyttjar lägenheten, har du möjlighet att välja att hyra ut och därmed möjlighet till goda hyresintäkter. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.