Dynekilsvägen 36, R18

Dynekilsvägen 36, R18

Slutpris

550 000 kr


Hällestrand— Strömstad

Dynekilsvägen 36, R18


Slutpris
550 000 kr

Hällestrand— Strömstad

Hörnlägenhet på Hällestrand Resort.

Trevligt semesterboende på Hällestrand, hörnlägenhet med närhet till strand och bad. Lägenheten består av sovrum, kaklat badrum och vardagsrum med öppen lösning mot kök, med utgång till terrass med mycket sol. Lägenheten är fullt möblerat och alla möbler och inventarier ingår i priset. Boendet ligger väldigt fint på området med lugn, vindstilla och solig belägenhet samt fördelen att det är en hörnlägenhet.
Här har du direkt närhet till salta bad, och vacker natur, och det finns tillgång till gemensam pool.
Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid med, volleybollplan, tennisbana och minigolf. Intill skön natur och lugn omgivning är detta ett utmärkt ställe för avslappnade semestrar eller långhelger. Ett bekymmersfritt boende, där andra tar hand om skötseln och du kan ta hand om dig själv. När du själv inte nyttjar lägenheten, har du möjlighet att välja att hyra ut och därmed möjlighet till goda hyresintäkter. Välkomna på visning!


Boarea
31.9 kvm
Avgift
3 461 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-06-01

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Dynekilsvägen såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Dynekilsvägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.