Edetgatan 12 / Strömstad

3:a på Nötholmen med fin utsikt och toppenläge!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
1 349 NOK/mån
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Edetgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Edetgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edetgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På första parkett vid vattenkanten ligger denna lägenhet på första plan. 2 sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Fantastisk läge med utsikt över kanalen och havet vid Spa hotellet på populära Nötholmen! Stor härlig balkong med fritt läge och gott om soltimmar, trevlig båthamn samt möjlighet att lägga båten utanför lägenheten i "Strömstads lilla Venedig" . Nära till lyxig tillvaro på Strömstad Spa. Här bor du i ett mycket trevligt område med härliga promenadstråk längs vattnet. Lugn miljö samtidigt som man har närheten till centrala Strömstad med allt som det har att erbjuda.Precis runt hörnet ligger Strömstad golfklubb. Promenadavstånd till centrum som förkortas om du tar linfärjan över viken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration