Fjälla 2 / Nordby / Strömstad

CHARMIGT HUS PÅ SOLIG TOMT MED ETT FRITT LÄGE.

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea/biarea
120/15 kvm
Driftkostnad
31 200 kr/år
Tomtarea
2 263 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på fjälla såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på fjälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nordby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor man på landet men ändå så nära till allting. Behagligt avstånd till såväl E6, Nordby och norska gränsen. Rymlig villa med 4 sovrum, stort kök och vardagsrum, där det står en kamin som skänker behaglig värme under kyliga dagar. Köket som har en gammaldags lantlig charm med en vedspis som förstärker den här känslan. På övre plan finns hall och två sovrum, här finns även möjligheten att inreda en större del av vinden. Det här är en ljuvlig plats att komma hem till efter en stressig dag. Fri utsikt över åker och ängar, soligt och fridfullt. Stora altaner i solläge för mysiga grillkvällar.
Fina promenadstråk och fina naturupplevelser runt om fastigheten och med vidsträckt utsikt över åkrar. Sol från morgon till kväll.
Här lever du i ett lugnt och trivsamt område med flertalet möjligheter, där bara kreativiteten sätter gränser. E6 är också mycket nära vilket gör att du snabbt kan ta dig till Oslo, Uddevalla eller Göteborg eller andra orter. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.