Furuskogsvägen 15 / Strömstad

Stilig villa med havsutsikt och soligt läge!

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea
157 kvm
Driftkostnad
38 584 kr/år
Tomtarea
673 kvm
Rum
4 rum
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Furuskogsvägen såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Furuskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furuskogsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbart lugnt, havsnära och idylliskt belägen villa, med direkt närhet till bad- och båtliv i vackra Hällestrand. Villan bjuder på vardagsrum och kök i öppen lösning med braskamin och matsal samt utgång till terrass. Övervåningen har ett stort sällskapsrum med fantastisk utsikt och balkong under tak samt stort master bedroom med skjutgarderober, taket går i nock vilket ger en härlig rymd! På entréplan finns ett sovrum med möjlighet till fler. Två helkaklade badrum, varav ett med bastu, samt separat tvättstuga. Villan har öppna sociala ytor, lugnt ostört läge och ett stenkast till havet.
En prunkande trädgård, med äpple, körsbärs och plommonträd samt vackra buskar. Stor terrass och flera härliga uteplatser med möjlighet att följa solen från morgon till kväll.
Ett lättskött och trivsamt hem, välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.