Gilltorp 1 / Strömstad

Charmigt hus på landet med många sovrum!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
60/50 kvm
Driftkostnad
24 300 kr/år
Tomtarea
5 700 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2017-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Gilltorp Kaseby såldes av oss 2017-11-03. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Gilltorp Kaseby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gilltorp Kaseby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här har du en fantastiskt fastighet om du vill bo på landet. Här kan man ha djur som betar på den stora tomten. Njuta av trandansen framför fönstret. Huset är välplanerat med mycket sovrum och trevliga sällskapsytor, smart planerat kök med fin matplats. Vardagsrummet har ett mycket vackert fönsterparti och en mysig soffhörna. Uterummet har gott om plats för umgänge och förlänger säsongen. Källaren kan med fördel användas som en lägenhet med egen ingång, kök, badrum samt 2 rum intill varann som kan användas som sovrum eller vardagsrum. Garaget är perfekt om du vill ha en rörelse på fastigheten eller vill ha gott om plats för förvaring och hobbies. Välkommen att komma på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration