Hagtornsvägen 14

Hagtornsvägen 14

Slutpris

3 315 000 kr


Strömstad

Hagtornsvägen 14


Slutpris
3 315 000 kr

Strömstad

Fint hus nära centrum

Välkommen till Hagtornsvägen 14, det perfekta huset för en stor familj eller dig som vill ha gott om utrymme, trevliga sociala ytor ned öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och tv rum samt sovloft, trivsamt kök och 2 stora sovrum i tillägg, nytt badrum, tvättstuga och gott om förråd samt garage som passar bra för förvaring. Två trevliga altaner, en på framsidan med morgonsol och en på baksidan med dag och kvällssol, framför huset finns en gemensam fotbollsplan för området, vilket gör husets läge väldigt ljust och öppet. Med bara några minuters promenad är du mitt i centrum, här är nära till allt såsom skolor, mataffärer, vårdcentral mm. Havet och båthamn har du bara några hundra meter bort. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
114/37 kvm
Driftkostnad
32 778 kr/år
Tomtarea
435 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna kedjehus på Hagtornsvägen såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Hagtornsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.