Hattmakaregatan 29

Hattmakaregatan 29

Slutpris

1 120 000 kr


Bojar— Strömstad

Hattmakaregatan 29


Slutpris
1 120 000 kr

Bojar— Strömstad

Snyggt renoverad 2:a med balkong och uteplats!

välkomna till denna mycket snyggt renoverade 2:a med genomgående fina golv och ljusa material. Köket är stilrent och erbjuder bra arbetsytor och här finns plats för matbord intill fönstret. Ett helkaklat badrum, en tvättstuga, ett sovrum med en fin walk-in och ett rymligt vardagsrum där du kan få plats med både säng och soffa, från vardagsrummet går du rätt ut till en balkong med soligt läge ända fram på kvällen, vid entrén av lägenheten finns en uteplats med plattor där du kan njuta morgonsol och plantera växter om du önskar. Fiber finns. Parkering och möjlighet till garageplats finns i föreningen.
Här bor du i ett barnvänligt bostadsområde med direkt närhet till förskola och skola, ett bilfritt boende där barnen kan leka fritt. Lugnt område med närhet till det mesta, både havet och naturen samt service som matbutiker, apotek, restauranger nås inom promenadavstånd. Välkomna på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
5 226 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-03-07

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Hattmakaregatan såldes av oss 2024-03-07. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Hattmakaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.