Knarrevik 13 / Strömstad

Havsnära tomt i Medvik!

Slutpris
795 000 kr
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Strömstad Knarrevik 1:24
Såld
2018-11-19
Bostaden är såld!

Denna tomt på knarrevik såldes av oss 2018-11-19. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på knarrevik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av knarrevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tomt med stora möjligheter. Skapa ditt drömboende på en tomt i trevliga Medvik, bara några hundra meter ifrån havet. Tomtens areal är 1766 m2 och gränsar mot natursköna områden med promenadväg till flera fina badplatser. Havet och intilliggande strövområden och natur inbjuder till många härliga stunder och ett aktivt liv.
Närområdet står under expansion då man uppför nya bostadsområden i närheten.
Läget är perfekt, lugnt och lantligt bara ca 7 km till Strömstads centrum, som erbjuder all den service och omsorg man kan önska kombinerat med handel och nöjen.
Upplev denna idyll i Strömstad och utforma drömboendet efter eget tycke och smak! Tomten har mycket goda förutsättningar för byggnation. Platsen är heller inte detaljplanerad vilket ger stort utrymme att helt kunna få bygga efter egna önskemål. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Säljarna ombesörjer och bekostar uppkoppling och anslutning av vatten och avlopp. Fiberanslutning finns nära tomtgräns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration