Kungsviksvägen 6

Kungsviksvägen 6

Slutpris

3 800 000 kr


Strömstad

Kungsviksvägen 6


Slutpris
3 800 000 kr

Strömstad

Strandnära förstaklassboende strax norr om Strömstad!

Strandnära förstaklassboende strax norr om Strömstad! God planlösning och mycket hög standard. Sol från morgon till kväll. 3 till 4 sovrum och 2 badrum.
Glittrande hav, klippor, sandstränder och en skärgård som inbjuder till lata dagar finner du rätt utanför din dörr. Här ligger Skandinaviens första marina nationalpark. Nu etableras en norsk-svensk ”union” i området; Yttre Hvaler och Kosterhavets Nationalpark med totalt 800 kvadratkilometer skyddad natur på hav och land. En fantastisk skärgård, närmast oberörd på öar och holmar och ett hav som döljer både korallrev och fiskarter.

Kungsvik ligger bara en dryg timmes körning från Oslo och 15 minuter norr om Strömstad, här hittar du detta fantastiska semesterparadis med moderna fritidshus. Många förknippar vackra Kungsvik uteslutande med härliga sommardagar, men här kan du njuta av hösten med sina stormar, hummer och krabbfiske. Kungsvik är enkelt sagt en fantastisk plats att bo på, både för åretruntboende och som semesterparadis
Kungsvik är en idyllisk plats, precis vid havet med ängar och skog intill. Oavsett om du väljer att bli åretruntboende eller fritidsboende så är detta ett helt unikt erbjudande längs denna vackra och attraktiva kustlinje Vårt mål är att området skall bli ett levande bidrag till Kungsvik med strandpromenad, café/restaurang, butik, helt enkelt ett väldigt trevligt område.
Huset är på 115 kvm i två våningar med 3 till 4 sovrum. Utenfor huset ligger Kungsvik Park som din nærmeste nabo. Huset håller en mycket hög standard.

Läs mer på vår hemsida: www.kungsvik.no
Önskar du visning, vi är tillgängliga 7 dager i veckan.


Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-28

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Kungsviksvägen såldes av oss 2019-02-28. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Kungsviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.