Kungsviksvägen 6 / Strömstad

Strandnära förstaklassboende strax norr om Strömstad!

Sågstrand Lökholmen
Slutpris
3 800 000 kr
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kungsviksvägen såldes av oss 2019-02-28. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Kungsviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsviksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strandnära förstaklassboende strax norr om Strömstad! God planlösning och mycket hög standard. Sol från morgon till kväll. 3 till 4 sovrum och 2 badrum.
Glittrande hav, klippor, sandstränder och en skärgård som inbjuder till lata dagar finner du rätt utanför din dörr. Här ligger Skandinaviens första marina nationalpark. Nu etableras en norsk-svensk ”union” i området; Yttre Hvaler och Kosterhavets Nationalpark med totalt 800 kvadratkilometer skyddad natur på hav och land. En fantastisk skärgård, närmast oberörd på öar och holmar och ett hav som döljer både korallrev och fiskarter.

Kungsvik ligger bara en dryg timmes körning från Oslo och 15 minuter norr om Strömstad, här hittar du detta fantastiska semesterparadis med moderna fritidshus. Många förknippar vackra Kungsvik uteslutande med härliga sommardagar, men här kan du njuta av hösten med sina stormar, hummer och krabbfiske. Kungsvik är enkelt sagt en fantastisk plats att bo på, både för åretruntboende och som semesterparadis
Kungsvik är en idyllisk plats, precis vid havet med ängar och skog intill. Oavsett om du väljer att bli åretruntboende eller fritidsboende så är detta ett helt unikt erbjudande längs denna vackra och attraktiva kustlinje Vårt mål är att området skall bli ett levande bidrag till Kungsvik med strandpromenad, café/restaurang, butik, helt enkelt ett väldigt trevligt område.
Huset är på 115 kvm i två våningar med 3 till 4 sovrum. Utenfor huset ligger Kungsvik Park som din nærmeste nabo. Huset håller en mycket hög standard.

Läs mer på vår hemsida: www.kungsvik.no
Önskar du visning, vi är tillgängliga 7 dager i veckan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.