Norra Kyrkogatan 14C / Slotteberget / Strömstad

3:a i centrum med uteplats och fantastisk utsikt!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
69.5 kvm
Avgift
5 400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2020-05-19. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Norra Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slotteberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fina 3:a med ett kanonläge i centrum och utsikt högst upp i huset! Här bor du i ett mycket lugnt och trevligt område på Slotteberget, nära grönområden och endast en kort promenad till strandpromenaden och hamnen. I månadsavgiften ingår värme och internet/TV via fiber. 3 rum varav 2 sovrum, badrum med klinkergolv och helkaklade väggar, hall med förvaringsrum samt genomgående fräscha golv och ytskikt. Belägen på tredje våningen av tre (ej hiss) med balkong i västerläge med sol stora delar av dagen och långt fram på kvällen.
Nära havet och lugnet samtidigt som du har nära till all tänkbar serviceutbud med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.