Norra Kyrkogatan 14 A

Norra Kyrkogatan 14 A

Slutpris

1 850 000 kr


Centrum— Strömstad

Norra Kyrkogatan 14 A


Slutpris
1 850 000 kr

Centrum— Strömstad

Exklusiv lägenhet i centrum med fantastisk utsikt!

Mitt i centrum med strålande utsikt finner du denna välplanerade tvåa. Lägenheten ligger på tredje våningen som ger den en öppen härlig känsla av rymd med sin fina utsikt. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord och soffgrupp, här finns också utgång till en mysig balkong som har glasparti som går att öppna helt och hållet. Den inglasade balkongen fungerar som ett extrarum under stora delar av året och här kan man njuta av fantastiska solnedgångar. Ett exklusivt kök med luckor av ek, inbyggd kaffemaskin, diskmaskin, bred spishäll, kyl &frysskåp och en fin plats för matbord. I köket finns stora härliga fönster som gör rummet väldigt trevligt. Ett helkaklat badrum med duschkabin med massagestrålar, wc och handfat på kommod, spegelskåp samt tvättmaskin . Ett sovrum med fin utsikt och plats för dubbelsäng. Här finns också en hel garderobsvägg. I lägenheten finns också en hall och ett praktiskt förråd för förvaring. I lägenheten finns många exklusiva detaljer såsom ljus i diskmaskin, ljus i hallgarderober och blått ljus runt brytare. Föreningen är stabil med god ekonomi och i byggnaden finns två lägenhetsförråd samt en väldigt praktisk tvättstuga med separat torkrum och mangelrum och ett cykelrum. Slotteberget är ett väldigt lugnt område där man samtidigt har nära till allt i centrum av Strömstad.


Boarea
60 kvm
Avgift
4 417 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Norra Kyrkogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.